Պարող սատկած ութոտնուկ

Ճապոնիայում մատուցում են հետաքրքիր ուտեստ եփված ութոտնուկից, որը սակայն ունի հետաքրքիր հատկություններ: Երբ նրա վրա լցնում են սոյայի սոուս, սոյայի մեջ գտնվող նատրիումը քիմիական ռեակցիա է առաջացնում և գրգռում է ութոտնուկի նյարդերը, ինչի հետևանքով այն սկսում է "պարել":
Ավելի լավ է մեկ անգամ տեսնել քան 100 անգամ լսել`
Syuzanna
2011-08-30 15:08:15AregVip
2011-08-30 15:08:23Knarik
2011-08-30 15:11:14Արամ Միլանիստա
2011-08-30 15:17:28Knarik
2011-08-30 15:18:29Knarik
2011-08-30 15:19:14Արամ Միլանիստա
2011-08-30 15:29:53Knarik
2011-08-30 15:33:13Արամ Միլանիստա
2011-08-30 15:38:49Knarik
2011-08-30 15:44:01Արամ Միլանիստա
2011-08-30 15:46:42Knarik
2011-08-30 15:57:16Davooo
2011-08-30 15:16:43ArmenSPN
2011-08-30 16:15:13Davooo
2011-08-30 16:25:15ANUSHKA
2011-08-30 15:17:45narek
2011-08-30 15:24:44LUSINE777
2011-08-30 15:41:46Lilok
2011-08-30 15:43:20Արթի
2011-08-30 15:50:15Արթի
2011-08-30 15:51:32ArmenSPN
2011-08-30 16:16:45Nona_M
2011-08-30 19:44:59SYUZ
2011-08-30 20:23:56SYUZ
2011-08-30 20:21:16Աստղ
2011-08-31 01:19:42Նարինե-Հենրիկ18
2011-08-31 08:19:45