Մակարոն
Բնաբուժությունը մակարոնը, վերմիշել ը և շատ բովված արիշտան չի ընդունում որպես արդար սնունդ: Հիշենք, որ մակարոնը և վերմիշելը պատրաստվում են հազար ու մի խարնուրդներով համի, հոտի, տեսքի և պահպանման համար: Այն պատրաստվում է շատ սպիտակ և զտված ալյուրից: Դրանք զուրկ են ցորենի հիմնական էլեմենտներից: Այն պարունակում է լոկ եփված օսլա, և արհեստական խարնուրդներ:
Ոստի պետք է հեռու մնալ այդ մթերքից: Որն ըստ ինձ հնարավոր չէ:
Մակարոնն իտալական ամենօրյա ճաշատեսակներից է, սակայն նրա եփման գործնթացին պետք է հատուկ ուշադրություն դարձնել: Ցանկացած տեսակի մակարոն պատրաստելու համար անհրաժեշտ է վերցնել համեմատաբար մեծ կաթսա, որի մեջ լցնել լիքը ջուր. յուրաքանչուր 0,5 կգ-ի համար ջրի մեջ ավելացնել 2 թ. գ. աղ և 1-2 թ. գ. յուղ:
Ջուրը եռացնելուց հետո մակարոնը լցնել նրա մեջ:
ՈՒշադիր լինել, որ մակարոնը եփվի, բայց չճխլվի, այնուհետև քամիչի մեջ, նրա վրա լցնել քիչ գոլ ջուր, որպիսի աղիությունը վերանա: Օգտագործեք այնպես ինչպես ցանկանում եք:
ՄԱԿԱՐՈՆԻ ԵՓՎԵԼՈՒ ԸՆԹԱՑՔԻ ՎԵՐՋՈՒՄ ԿԱՄ ՈՒՏԵԼՈՒՑ ԱՌԱՋ ԱՎԵԼԱՑՆԵԼ ՄԻ ՔԱՆԻ ՃԱՇԻ ԳԴԱԼ ՑՈՐԵՆԻ ՄԱՔՈՒՐ ԹԵՓ: ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ:
AIDUL0224
2012-03-25 15:41:19AIDUL0224
2012-03-25 15:41:26AIDUL0224
2012-03-25 15:41:26AIDUL0224
2012-03-25 15:41:26AIDUL0224
2012-03-25 15:41:26Milka99
2012-03-25 15:42:57AIDUL0224
2012-03-25 15:43:31AIDUL0224
2012-03-25 15:43:32Milka99
2012-03-25 15:44:20Lusi
2012-03-25 16:05:49Milka99
2012-03-25 22:15:26