Copy SMS

Մակարոն

Մակարոն - ուտելիք, մակարոն

Բնաբուժությունը մակարոնը, վերմիշել ը և շատ բովված արիշտան չի ընդունում որպես արդար սնունդ: Հիշենք, որ մակարոնը և վերմիշելը պատրաստվում են հազար ու մի խարնուրդներով համի,  հոտի, տեսքի և պահպանման համար: Այն պատրաստվում է շատ սպիտակ և զտված ալյուրից: Դրանք զուրկ են ցորենի հիմնական էլեմենտներից: Այն պարունակում է լոկ եփված օսլա, և արհեստական խարնուրդներ:


Ոստի պետք է հեռու մնալ այդ մթերքից: Որն ըստ ինձ հնարավոր չէ:



Մակարոնն իտալական ամենօրյա ճաշատեսակներից է, սակայն նրա եփման գործնթացին պետք է հատուկ ուշադրություն դարձնել: Ցանկացած տեսակի մակարոն պատրաստելու համար անհրաժեշտ է վերցնել  համեմատաբար մեծ կաթսա, որի մեջ լցնել լիքը ջուր. յուրաքանչուր 0,5 կգ-ի համար ջրի մեջ ավելացնել 2 թ. գ. աղ և 1-2 թ. գ. յուղ:

Ջուրը եռացնելուց հետո մակարոնը լցնել նրա մեջ:

ՈՒշադիր լինել, որ մակարոնը եփվի, բայց չճխլվի, այնուհետև քամիչի մեջ, նրա վրա լցնել քիչ գոլ ջուր, որպիսի աղիությունը վերանա: Օգտագործեք այնպես ինչպես ցանկանում եք:

ՄԱԿԱՐՈՆԻ ԵՓՎԵԼՈՒ ԸՆԹԱՑՔԻ ՎԵՐՋՈՒՄ ԿԱՄ ՈՒՏԵԼՈՒՑ ԱՌԱՋ ԱՎԵԼԱՑՆԵԼ ՄԻ ՔԱՆԻ ՃԱՇԻ ԳԴԱԼ ՑՈՐԵՆԻ ՄԱՔՈՒՐ ԹԵՓ: ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ:

Մակարոն - ուտելիք, մակարոն

3

11

2907

  • AIDUL0224
    2012-03-25 15:41:19
    (լավ) (լավ) (լավ) (լավ) (լավ) (լավ) (բռավո)
  • AIDUL0224
    2012-03-25 15:41:26
    (լավ) (լավ) (լավ) (լավ) (լավ) (լավ) (բռավո)
  • AIDUL0224
    2012-03-25 15:41:26
    (լավ) (լավ) (լավ) (լավ) (լավ) (լավ) (բռավո)
  • AIDUL0224
    2012-03-25 15:41:26
    (լավ) (լավ) (լավ) (լավ) (լավ) (լավ) (բռավո)
  • AIDUL0224
    2012-03-25 15:41:26
    (լավ) (լավ) (լավ) (լավ) (լավ) (լավ) (բռավո)
  • Milka99
    2012-03-25 15:42:57
    (ծաղիկ) (ծաղիկ)
  • AIDUL0224
    2012-03-25 15:43:31
    (ծաղիկ) (ծաղիկ) (ծաղիկ) (պաղպաղակ) O:)
  • AIDUL0224
    2012-03-25 15:43:32
    (ծաղիկ) (ծաղիկ) (ծաղիկ) (պաղպաղակ) O:)
  • Milka99
    2012-03-25 15:44:20
    :)
  • Lusi
    2012-03-25 16:05:49
    (լավ) (լավ) (լավ) (ծաղիկ)
  • Milka99
    2012-03-25 22:15:26
    (ծաղիկ) (ծաղիկ)