Փափկացնում Է բորբոքված մաշկը, սպիտակեցնում, երիտասարդացնում։
Կարտոֆիլ։
Խաշած վիճակում հանդիսանում Է լավ սնուցիչ։ Օգտակար Է հատկապես թուլացած մաշկի համար: Մաքրել կարտոֆիլը, տրորել, ավելացնել կաթ և տաք վիճակում դնել դեմքին։
Կաղամբ։
Թարմացնում և հարթեցնում Է մաշկը։ Բուժում Է ճաքճքած տեղերը։
Գազար։
Բուժում Է բորբոքված մաշկը, երիտասարդացնում Է այն։ Խորհուրդ Է տրվում ինչպես յուղոտ, այնպես Էլ չոր մաշկի Համար։ Սիստեմատիկ օգտագործման դեպքում գազարի հյութր մաշկը դարձնում Է հարթ և տալիս է նարնջի գույն։
Դիմակը պետք Է անել մաքուր դեմքին և պարանոցին։
Դիմակ չի կարելի անել աչքերի տակ և շրթունքներին։
Որպեսզի դիմակի ազդեցությունը ուժեղ լինի, դեմքը պետք է շատ հանգիստ լինի, մկանները թուլացած, նախընտրելի է հորիզոնական դիրքը։
Դիմակը դեմքին պետք Է թողնել 15—20 րոպե, որից հետո, պետք Է բամբակով հեռացնել և լվանալ գոլ ջրով։
Որոշ դեպքերում դիմակը լվանալուց հետո դեմքին յուղային շերտ Է մնում, մաքրել պետք չէ։
Astghik
2013-05-29 10:26:59♪♫] ♫♪ MR.ROCKER♪♫] ♫♪
2013-05-29 10:28:17RRR
2013-05-29 10:29:45RRR
2013-05-29 10:30:21Astghik
2013-05-29 10:37:44Merishok
2013-05-29 16:21:45