Copy SMS

Գեղեցիկ ուտելը լավ տրամադրության գրավականն է (:Ճ)

 
 
 
Ուտել և խմել պետք է այնքան , որ դրանով վերականգնվեն մեր ուժերը այլ ոչ թե վերանան...
 
Марк Туллий Цицерон

Գեղեցիկ ուտելը լավ տրամադրության գրավականն է (:Ճ) - սեղանի , ձևավորման , տեսակներ ,


Ողջույն քոփիփեսթցիներ...
 
Նախորդ իմ գրառումներից մեկում խոսել եմ խմիչքի ճիշտ բաժակի մասին..
 
Այսօր՝  սեղանի ճիշտ ձևավորումն է մեր թեման...

Այսպիսով՝ նախ սկսենք գդալ, պատարաքաղ և դրանց տեսակներից և թե որը, երբ են օգտագործում....



 

Գեղեցիկ ուտելը լավ տրամադրության գրավականն է (:Ճ) - սեղանի , ձևավորման , տեսակներ ,



  1. Սեղանի պատարաքաղ - տաք ուտեստների համար...

  2. Սեղանի դանակ- կրկին տաք ուտեսների համար

  3. Սեղանի գդալ-ապուրների համար

  4. Փոքր գդալ - սուրճի, թեյի համար

  5. Միջին պատարաքաղ - դեսերտի համար

  6. Միջին դանակ-դեսերտի համար

  7. Միջին գդալ - դեսերտի համար...





 
Իսկ հիմա թե ինչպես դասավորել 
 

Գեղեցիկ ուտելը լավ տրամադրության գրավականն է (:Ճ) - սեղանի , ձևավորման , տեսակներ ,

Գեղեցիկ ուտելը լավ տրամադրության գրավականն է (:Ճ) - սեղանի , ձևավորման , տեսակներ ,



  1. Դանակ կարագի համար

  2. Հացի համար ափսե

  3. Գդալ առաջին ուտեստի համար

  4. Պատարաքաղ սառը նախուտեստների համար

  5. Դանակ սառը նախուտեսների համար

  6. Պատարաքաղ մսի և աղցաններ համար

  7. Սեղանի դանակ

  8. Դեկորատիվ ափսե

  9. Ապուրի համար ափսե

  10. Դեսերտի համար գդալ

  11. Դեսերտի համար պատարաքաղ

  12. Բաժակ ջրի համար

  13. Բաժակ շոմպայնի համար

  14. Բաժակ կարմիր գինու համար

  15. Բաժակ սպիտակ գինու համար

Հիշեցնեմ բաժակները պետք է դրվեն ըստ մատուցվող խմիչքիԳեղեցիկ ուտելը լավ տրամադրության գրավականն է (:Ճ) - սեղանի , ձևավորման , տեսակներ ,

Գեղեցիկ ուտելը լավ տրամադրության գրավականն է (:Ճ) - սեղանի , ձևավորման , տեսակներ ,



Եվ այսքանից հետո պետք է իմանալ նաև թե որ խմիչքը որ ուտեստի հետ մատուցել...

Հավին, ձկին- սպիտակ կամ կիսաչոր գինի

Բադին , սագին - չոր կարմիր գինի

Խոզի, գառան, ոչխարի մսին-կարմիր չոր գինի կամ գարեջուր

Դեսերտին- սպտակ կամ կարմիր կիսաքաղցր կամ քաղցր գինի

Սուրճին- լիկյոր , կոնյակ

Նախուտեստներին- մատուցում են օղի՝ սառը, (կոնյակ՝ երբեք) կարելի է մատուցել և չոր սպիտակ գինի

 Շոմպայնը մատուցվում է յուրաքանչյուր ուտեստի հետ, միայն աղի ուտեստների հետ չոր շոմպայն:

Եվ վերջում ...


Սպիտակ գինին մատուցվում է սառը, կարմիրը սենյակային ջերմաստիճանում, Գարեջուրը սառը, օղին, լիկյարը սառը, կոնյակը սենյակային ջերմաստիճանում...



 


 Գեղեցիկ ուտելը լավ տրամադրության գրավականն է (:Ճ) - սեղանի , ձևավորման , տեսակներ ,

 Գեղեցիկ ուտելը լավ տրամադրության գրավականն է (:Ճ) - սեղանի , ձևավորման , տեսակներ ,


Կերակուրը պետք է հաճույք պատճառի, գեղեցիկ ուտելը լավ տրամադրության գրավականն է...Գեղեցիկ ուտելը լավ տրամադրության գրավականն է (:Ճ) - սեղանի , ձևավորման , տեսակներ ,


16

4

2796

  • → ↨ ←
    2014-08-05 21:21:46
    (խփո) hetaqrqir er :D
    • եսքան տխուր լուրերից հետո շատ դրական ազդեցություն ունեցավ գռառումը ուրախ հետաքրքիր գռառում (ծաղիկ)
  • ☾MOON☽
    2014-08-05 21:40:57
    հետաքրքիր էր շատ ու օգնեց երեկ ինձ ու եղբորս տանջում էր էն հարցը թե շամպայնի հետ ինչ են մատուցում :) իմացա O:) (ծաղիկ) (ծաղիկ) (ծաղիկ)
  • Սուսաննա♥
    2014-08-05 23:55:58
    ավելի շատ քաղաքավարուրյան դաս :) :)